Διεύθυνση
Αγ. Ελεούσης 118B, Μαρούσι
Ηλ. Ταχυδρομείο
info@physioathens.gr
Ώρες Λειτουργίας
9:00-21:00> Σαβ:9:00-15:00

Ο Φυσικοθεραπευτής και ιδιοκτήτης του Physioathens Νάσος Κουτσουραδής, ομιλητής στην Αθλητική Ημερίδα του Δήμου Ευρώτα

Την Κυριακή 18/11 ο ΑΠΣ Καλλισθένης σε συνεργασία με τον δήμο Ευρώτα, διοργάνωσε ημερίδα αθλητισμού με σκοπό την ενημέρωση των αθλητών και των κατοίκων της περιοχής. Οι ομιλητές ήταν έγκριτοι επιστήμονες από διαφορετικούς κλάδους καλύπτοντας έτσι με τις ομιλίες τους μεγάλο φάσμα θεμάτων γύρω  από τον αθλητισμό όπως πχ Τα οφέλη της άσκησης στο σώμα, την πρόληψη αθλητικών τραυματισμών, τις πρώτες βοήθειες στον αθλητικό χώρο κλπ.

Ανάμεσα στους καλεσμένους ομιλητές ήταν και ο φυσικοθεραπευτής Νάσος Κουτσουραδής, ο οποίος περιέγραψε τις σύγχρονες τάσεις της αθλητικής φυσικοθεραπείας.  Στην παρουσίαση του, τόνισε τη σημασία της σωστής κλινικής αξιολόγησης και λήψη ιστορικού, περιέγραψε τη μέθοδο σχεδιασμού του θεραπευτικού πρωτοκόλλου και αρίθμησε τις νέες τάσεις και μεθόδους στο πεδίο της αθλητικής φυσικοθεραπείας. Τόσο οι αθλητές, όσο και οι πολλοί γονείς που βρέθηκαν στην ημερίδα, έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη θεματολογία της παρουσίασης του κ. Κουτσουραδή κάνοντας ερωτήσεις και ζητώντας κατευθύνσεις για περαιτέρω ενημέρωση.

Το Physioathens χαιρετίζει τέτοιες ημερίδες, που έχουν σαν σκοπό την ενημέρωση των πολιτών και δεσμεύεται πως σε κάθε τέτοια πρόσκληση θα βρίσκεται παρόν να βάζει με τις όποιες δυνάμεις του ένα ακόμη λιθαράκι στην προσπάθεια για τη βελτίωση του αθλητισμού και την προαγωγή της υγείας στη χώρα μας!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *