Διεύθυνση
Αγ. Ελεούσης 118B, Μαρούσι
Ηλ. Ταχυδρομείο
info@physioathens.gr
Ώρες Λειτουργίας
9:00-21:00> Σαβ:9:00-15:00

Στο Σύγχρoνο Κέντρο Φυσικοθεραπείας - Physioathens προσφέρουμε εξατομικευμένη και ολοκληρωμένη επιστημονική θεραπεία εφαρμόζοντας τις πιο σύγχρονες μεθόδους πρόληψης, θεραπείας - αποκατάστασης και επανεκπαίδευσης.

Η επιστημονική κατάρτιση των θεραπευτών μας και η συνεχής ενημέρωση σε νέες μεθόδους και τεχνικές, σε συνδυασμό με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό, εγγυώνται ότι κάθε ασθενής μας θα έχει την καλύτερη δυνατή φροντίδα και τα καλύτερα και ταχύτερα αποτελέσματα στην αποκατάσταση και την επάνοδο στις δραστηριότητές του.

Πρόληψη

Στο Σύγχρονο Κέντρο Φυσικοθεραπείας - Physioathens δημιουργούμε και εφαρμόζουμε ειδικά προγράμματα άσκησης για την πρόληψη τραυματισμών. Έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι τα συγκεκριμένα προγράμματα μπορούν να προλάβουν τραυματισμούς σε όλα τα αθλήματα και είδη προπόνησης. Τα προγράμματα είναι εξατομικευμένα για κάθε αθλητή.

Θεραπεία

Στο Σύγχρονο Κέντρο Φυσικοθεραπείας - Physioathens, το άρτια εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, συνδυάζει τα πιο σύγχρονα τεχνολογικά μέσα με τις πλέον προηγμένες επιστημονικές μεθόδους προκειμένου να διαμορφώσει για εσάς ένα ολοκληρωμένο και εξατομικευμένο πρόγραμμα θεραπείας.

Επανεκπαίδευση

Η επανεκπαίδευση του ασθενούς με ειδικές ασκήσεις  τον προετοιμάζει για την επιστροφή στις καθημερινές του δραστηριότητες και την αυτοεξυπηρέτηση. Ο φυσιοθεραπευτής ασχολείται με τη βελτίωση της ισχύος των μυών, τη βελτίωση του συντονισμού, των θέσεων και κινήσεων, μέχρι ο ασθενής να επανακτήσει την ισχύ και το εύρος κινήσεων που είχε πριν.