Διεύθυνση
Αγ. Ελεούσης 118B, Μαρούσι
Ηλ. Ταχυδρομείο
info@physioathens.gr
Ώρες Λειτουργίας
9:00-21:00> Σαβ:9:00-15:00

Το Physioathens είναι ένα Σύγχρονο Κέντρο Φυσικοθεραπείας, στελεχωμένο από έμπειρους πτυχιούχους φυσικοθεραπευτές. Σε έναν αρμονικά διαμορφωμένο χώρο, που διαθέτει υπερσύγχρονο εξοπλισμό και μηχανήματα και συσκευές υψηλής τεχνολογίας, προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών Φυσικοθεραπείας για την αντιμετώπιση και αποκατάσταση παθήσεων ή τραυματισμών, που επηρεάζουν τη δυνατότητα κίνησης ή την ικανότητα εκτέλεσης καθημερινών δραστηριοτήτων.

Στόχος μας είναι η ταχεία και ομαλή επάνοδος των ασθενών μας στις δραστηριότητες της καθημερινότητας, η συνολική βελτίωση της ποιότητας ζωής τους και η πρόληψη νέων τραυματισμών. Στο Κέντρο μας υπάρχει η δυνατότητα διεξαγωγής εξειδικευμένων μετρήσεων προκειμένου να αξιολογήσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα και ακριβέστερα τις ανάγκες αποκατάστασης καθενός εκάστου ασθενή και να καταρτίσουμε το ιδανικό πρόγραμμα θεραπείας γι' αυτόν.

Στηριζόμενοι σε αυτή την αξιολόγηση, και σε συνεργασία τόσο με τον ίδιο τον ασθενή όσο και με τον θεράποντα ιατρό του, καταρτίζουμε εξατομικευμένο πλάνο θεραπείας/αποκατάστασης για τον κάθε ασθενή,  σεβόμενοι πάντα τις επιθυμίες και προσδοκίες του αλλά και το ιατρικό απόρρητο. Ταυτόχρονα, επενδύουμε χρόνο και κόπο για την εκπαίδευση του ίδιου του ασθενούς ώστε να είναι σε θέση να συνεχίζει ο ίδιος το πρόγραμμα, αφού φύγει από το θεραπευτήριο, αλλά και για να τροποποιήσει τις δραστηριότητές του με τρόπο που θα βοηθήσει τόσο στην αποκατάσταση όσο και στην πρόληψη.

Στο Physioathens αναλαμβάνουμε την αποκατάσταση Ορθοπεδικών Παθήσεων, Νευρολογικών Παθήσεων, Αθλητικών Κακώσεων και Χρόνιων Συνδρόμων, αλλά και την Προετοιμασία και Αποκατάσταση Αθλητών που συμμετέχουν σε αγώνες.