Διεύθυνση
Αγ. Ελεούσης 118B, Μαρούσι
Ηλ. Ταχυδρομείο
info@physioathens.gr
Ώρες Λειτουργίας
9:00-21:00> Σαβ:9:00-15:00

Η φυσικοθεραπεία χρησιμοποιεί ειδικές τεχνικές παρέμβασης, σε συνδυασμό με σύγχρονο εξοπλισμό, που ενεργοποιεί φυσικά τη θεραπεία του σώματος για μια σειρά από παθήσεις, όπως είναι οι ορθοπεδικές, οι μυοσκελετικές και οι νευρολογικές, αλλά και για προβλήματα που μπορεί να προκύπτουν από καταπόνηση ή τραυματισμό.


Υπηρεσίες φυσικοθεραπείας/αποκατάστασης 

Στο Σύγχρονο Κέντρο Φυσικοθεραπείας – Physioathens, λαμβάνετε εξατομικευμένες υπηρεσίες φυσικοθεραπείας και αποκατάστασης σε έναν εξαιρετικά προσεγμένο και πλήρως εξοπλισμένο χώρο.
Ο έμπειρος φυσικοθεραπευτής Νάσος Κουτσουραδής, διαμορφώνει το πρόγραμμα της θεραπείας, βάσει του ιατρικού σας ιστορικού, του εύρους της λειτουργικότητας του σώματος και των περιοχών όπου εντοπίζεται ο πόνος.
Στόχος της παρέμβασης είναι να επιταχύνεται η θεραπεία, με την εφαρμογή των πιο ενδεδειγμένων φυσιοθεραπευτικών τεχνικών σε συνδυασμό με τη χρήση του πιο σύγχρονου εξοπλισμού.
Πολύ σημαντική είναι και η συμμετοχή του θεραπευόμενου στη διαδικασία της θεραπείας, γι’ αυτό δίνεται σημασία και στην εκμάθηση ειδικών ασκήσεων, για την εφαρμογή τους και εκτός της συνεδρίας.

Φυσικοθεραπεία για μια σειρά από παθήσεις  

Η φυσικοθεραπεία μπορεί να βοηθήσει αποτελεσματικά στη θεραπεία ή την αντιμετώπιση μιας ευρείας σειράς παθήσεων, όπως είναι οι ορθοπεδικές, οι μυοσκελετικές και οι νευρολογικές. Επίσης, μπορεί να βοηθήσει στην αντιμετώπιση αθλητικών κακώσεων, αλλά και στα χρόνια σύνδρομα.
Στο Σύγχρονο Κέντρο Φυσικοθεραπείας – Physioathens, παρεμβαίνουμε αποτελεσματικά για να επιταχύνουμε τη θεραπεία σε όλες τις παραπάνω παθήσεις, αλλά και σε μια σειρά από προβλήματα που μπορεί να προκύπτουν από καταπόνηση ή τραυματισμό.
Η θεραπεία ανακουφίζει τον ασθενή από τον πόνο και τον βοηθά να ανακτά τη λειτουργικότητα του σώματός του, μέσω της βιοδιέγερσης που επιταχύνει τη φυσική θεραπεία.