Διεύθυνση
Αγ. Ελεούσης 118B, Μαρούσι
Ηλ. Ταχυδρομείο
info@physioathens.gr
Ώρες Λειτουργίας
9:00-21:00> Σαβ:9:00-15:00

Μυοχαλαρωτικό μασάζ

Ανακουφίζει, χαλαρώνει και αναζωογονεί το σώμα 

Το μασάζ είναι γνωστό για τη φυσική θεραπευτική επίδραση που ασκεί στον οργανισμό, τόσο στο σώμα, όσο και στην ψυχική διάθεση. Στο Σύγχρονο Κέντρο Φυσικοθεραπείας – Physioathens εφαρμόζουμε το δημοφιλέστερο και το πιο αποτελεσματικό είδος μασάζ, το μυοχαλαρωτικό, που είναι ευρέως γνωστό ως σουηδικό.
Το μυοσκελετικό μασάζ απευθύνεται σε όλους, τόσο για ανακούφιση από κάποιο μυοσκελετικό πόνο, όσο και για χαλάρωση και αποτοξίνωση. Η κακή στάση σώματος, οι πολλές ώρες εργασίας, η καθιστική ζωή, το έντονο στρες, οι έντονοι ρυθμοί καταπονούν το σώμα και επιβαρύνουν τη διάθεσή μας.
Δρώντας στους μύες, στους συνδέσμους, στις αρθρώσεις και τον νευρικό ιστό, με ειδικές μαλάξεις και με την κατάλληλη πίεση, προάγουμε τη συνολική ευεξία του σώματος και επιταχύνουμε τη φυσική ικανότητά του να θεραπεύεται.
Το μυοχαλαρωτικό μασάζ δρα στα σημεία που αποφορτίζουν την ένταση από το σώμα, απελευθερώνοντάς το από το σφίξιμο και τον πόνο. Η επίδραση στον οργανισμό είναι τόσο αποτελεσματική, που κάνουν τις συνεδρίες στο Σύγχρονο Κέντρο Φυσικοθεραπείας – Physioathens αναπόσπαστο μέρος του προγράμματός σας.

Πιο συγκεκριμένα, το μυοχαλαρωτικό μασάζ ωφελεί το σώμα ως εξής:

  ανακουφίζει τις αρθρώσεις από τον πόνο

  ενισχύει τη μεταφορά οξυγόνου και θρεπτικών συστατικών στους μύες

  βοηθάει στην απομάκρυνση τοξινών και αποβλήτων από τον μυϊκό ιστό

  βοηθάει στην αποκατάσταση της ελαστικότητας

  βοηθάει στην αποκατάσταση του εύρους κίνησης

  χαλαρώνει το σώμα από «κόμπους» και σφίξιμο

*Χρησιμοποιούμε αποκλειστικά οργανικά έλαια, που είναι φιλικά προς το δέρμα, με ουδέτερα ή χαλαρωτικά αρώματα.