Διεύθυνση
Αγ. Ελεούσης 118B, Μαρούσι
Ηλ. Ταχυδρομείο
info@physioathens.gr
Ώρες Λειτουργίας
Δευ-Παρ: 8:00-22:00
Σαβ: 9:00-13:00
κουτσουραδής φυσικοθεραπευτής

Σπουδές

Ο Νάσος Κουτσουραδής είναι πιστοποιημένος φυσικοθεραπευτής (ΑΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ), με μεταπτυχιακές σπουδές στο manual therapy (MAITLAND CONCEPT) και εξειδίκευση στην αθλητική φυσικοθεραπεία. Επιμορφώνεται συνεχώς για τις νέες και σύγχρονες μεθόδους φυσικοθεραπείας διαθέτοντας έτσι μια πολύ μεγάλη γκάμα τεχνικών αποκατάστασης όπως αυτή του δυτικού βελονισμού (dry needling), του kinesiotaping, του floss band, του IASTM tool, του clinical Pilates, του Tecar expert και της θεραπευτικής γυμναστικής. 

Επαγγελματική Πορεία

Προτού ξεκινήσει τη λειτουργία του Physioathens, εργάστηκε επί δέκα χρόνια ως φυσικοθεραπευτής σε δημόσια και ιδιωτικά νοσοκομεία κυρίως σε πτέρυγες ορθοπαιδικής και μετεγχειρητικής αποκατάστασης. Επίσης, έχει επιτελέσει επιστημονικός υπεύθυνος σε αθλητικές ομάδες  από το χώρο του βόλεϊ, του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ. Στην παρούσα φάση είναι ιδιοκτήτης του Σύγχρονου Κέντρου Φυσικοθεραπείας Physioathens και του Σύγχρονου Κέντρου Φυσικοθεραπείας στη Χαλκίδα Physiochalkida αντιμετωπίζοντας καθημερινά δεκάδες περιστατικά ασθενών.

Ακαδημαϊκή Πορεία

Παράλληλα με την πρακτική επαγγελματική δραστηριότητα, συμμετέχει τακτικά ως εισηγητής σε σεμινάρια, συνέδρια και ημερίδες.  Ξεκινώντας από το 2009 έχει διατελέσει επί έξι χρόνια καθηγητής και τομεάρχης υγείας του ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΑΘΗΝΑΣ  και δυο χρόνια Program Leader του Bachelor Φυσικοθεραπείας του Mediterranean College σε συνεργασία με το Manchester Metropolitan University όπου ήταν και υπεύθυνος για την έναρξη του προγράμματος στη χώρα μας.

Αθλητική Δράση

Ο Νάσος Κουτσουραδής είναι τριαθλητής, μαραθωνοδρόμος και δρομέας ορεινού τρεξίματος. Έχει τερματίσει  αρκετούς μαραθωνίους δρόμου και βουνού σε Ελλάδα και εξωτερικό, αλλά ο αγώνας που ξεχωρίζει είναι εκείνος του IRONMAN στην Κοπεγχάγη στον οποίο κολύμπησε 3,8χλμ, ποδηλάτησε 180χλμ και έτρεξε 42,2χλμ συνεχόμενα, τερματίζοντας σε 12 ώρες και 40 λεπτά!

Φιλανθρωπική και Χορηγική δράση

Στο πλαίσιο της Κοινωνικής εταιρικής Ευθύνης του Physioathens αλλά και της ευαισθησίας του Νάσου Κουτσουραδή τόσο για τις αδύναμες κοινωνικά ομάδες αλλά και την προστασία των ζώων, διοργανώνεται κάθε χρόνο εκδήλωση στο χώρο του γραφείου με σκοπό τη συλλογή τροφίμων, ρούχων, χρημάτων, ζωοτροφών κ.α. τα οποία διανέμονται εκεί που υπάρχει ανάγκη μέσω των ανάλογων φορέων του Αμαρουσίου. Επίσης, το Physioathens παρέχει πλήρη χορηγία σε 4 αθλητές έχοντας αναλάβει εξολοκλήρου την συντήρηση τους και την αποκατάσταση πιθανών τραυματισμών. Αυτοί είναι οι: Δήμητρα Μπίκα- Ορεινό τρέξιμο Στέλλα Χριστοφόρου- Crossfit Νίκος Παπαγγελής- Ποδηλασία Στέφανος Κωνσταντελόπουλος- Kick Boxing

Προσωπικά Ενδιαφέροντα

Στον ελάχιστο χρόνο που απομένει ανάμεσα στη δουλεία και τις προπονήσεις, ο Νάσος Κουτσουραδής ασχολείται με πράγματα που τον χαλαρώνουν όπως είναι το διάβασμα μυθιστορημάτων, η μαγειρική και η γευσιγνωσία κρασιού. Η μεγάλη του αγάπη όμως είναι η θάλασσα και ότι έχει να κάνει με αυτή. Η κατάδυση, το windsurfing και η κολύμβηση είναι  μερικές από τις δραστηριότητες που επιδιώκει να κάνει συχνά αντλώντας ενέργεια για να ανταπεξέλθει στην πολύ απαιτητική καθημερινότητα του!