Διεύθυνση
Αγ. Ελεούσης 118B, Μαρούσι
Ηλ. Ταχυδρομείο
info@physioathens.gr
Ώρες Λειτουργίας
Δευ-Παρ: 8:00-22:00
Σαβ: 9:00-13:00

Νέος πρόεδρος του Triathlon Chalkida Team ο Νάσος Κουτσουραδής!

Το Σάββατο 10/06 πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές του τριαθλητικού συλλόγου Χαλκίδας – Triathlon Chalkida Team (TCT) στις οποίες αναδείχθηκε νέος πρόεδρος ο φυσικοθεραπευτής αλλά και τριαθλητής Νάσος Κουτσουραδής. Σε μια ατμόσφαιρα που θύμιζε πιο πολύ γιορτή παρά εκλογική μάχη, δεδομένης της ομόφωνης απόφασης, τριαθλητές- μέλη του συλλόγου συγκεντρώθηκαν και αντάλλαξαν απόψεις και ιδέες για την καλύτερη οργάνωση της ομάδας και την ανάδειξη του αθλήματος στην πόλη. Ο κ. Κουτσουραδής πέρα των μικρών αποστάσεων, έχει στο αθλητικό του βιογραφικό 5 τερματισμούς Half Ironman και ένα Full Distance Ιronman στην Κοπεγχάγη το 2019!

Αφού ανακοινώθηκε το εκλογικό αποτέλεσμα, δήλωσε: ‘’Λίγες είναι οι πόλεις στην Ελλάδα που οι συνθήκες είναι τόσο ιδανικές για τρίαθλο όπως είναι στη Χαλκίδα. Ο Ευβοϊκός κόλπος ευνοεί το κολύμπι όλο τον χρόνο, υπάρχουν επίπεδες μεγάλες διαδρομές με ασφάλεια για το ποδήλατο και μονοπάτια δίπλα στη θάλασσα για τρέξιμο! Δέσμευση μου, η ανάδειξη του τριάθλου στην πόλη της Χαλκίδας, η δημιουργία ακαδημίας για παιδιά και η απόλυτη οργάνωση του συλλόγου. Ευχαριστώ θερμά τον ιδρυτή του TCT Μάνο Μοίρα που πριν 7 χρόνια είχε το όραμα να ξεκινήσει αυτή την προσπάθεια. Θα βάλω τα δυνατά μου να πάω αυτό το όραμα παρακάτω!’’

Την ίδια ημέρα, συγκροτήθηκε το νέο διοικητικό συμβούλιο, παρουσιάστηκε στα μέλη το νέο σήμα της ομάδας και ανακοινώθηκαν οι πρώτοι χορηγοί. Πολύ σύντομα, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να αντλήσουν πληροφορίες για τη συμμετοχή στην ομάδα αλλά και το άθλημα από τις πλατφόρμες που θα δημιουργηθούν αλλά και από τα γραφεία του συλλόγου.

Ευχόμαστε καλή αρχή στον κ. Κουτσουραδή και καλή δύναμη στα νέα του καθήκοντα.