Διεύθυνση
Αγ. Ελεούσης 118B, Μαρούσι
Ηλ. Ταχυδρομείο
info@physioathens.gr
Ώρες Λειτουργίας
Δευ-Παρ: 8:00-22:00
Σαβ: 9:00-13:00
υφασμάτινη τσάντα

Το Physioathens κατά της πλαστικής σακούλας!

Κάθε χρόνο στις 3 Ιουλίου γιορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα κατά της Πλαστικής Σακούλας (International Plastic Bag Free Day). Πρόκειται για ένα γεγονός που καθιερώθηκε ύστερα από πρωτοβουλία οικολογικών οργανώσεων σε όλο τον κόσμο.

Στόχος είναι η ευαισθητοποίηση των πολιτών και η συνειδητοποίηση των πολλαπλών αρνητικών συνεπειών που επιφέρει στον πλανήτη η χρήση της πλαστικής σακούλας. Μιλώντας με αριθμούς, η χρήση της ανέρχεται σε 1.000.000 το κάθε λεπτό ανά τον κόσμο. Μάλιστα, έχει διαπιστωθεί πως το 80% των απορριμμάτων, και συγκεκριμένα των απορριμμάτων στις θάλασσες, προέρχονται αποκλειστικά από την υπέρχρηση της πλαστικής σακούλας.

Έτσι, μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε πως η μείωση της χρήσης της συμβάλλει σημαντικά στη μείωση των απορριμμάτων και στην προστασία του περιβάλλοντος.

Μία λύση με πολλαπλά οφέλη είναι η αντικατάστασή της με υφασμάτινη τσάντα. Η πάνινη τσάντα από κάθε άποψη είναι ιδανική. Επαναχρησιμοποιείται και δεν ρυπαίνει το φυσικό περιβάλλον. Επιτρέπει τη μεταφορά των προϊόντων μας με μεγαλύτερη ευκολία και άνεση, καθώς και αντέχει περισσότερο βάρος.

Το Σύγχρονο Κέντρο Φυσικοθεραπείας Physioathens, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και με περιβαλλοντική συνείδηση, προσπαθεί με κάθε δυνατό τρόπο να βοηθήσει στη μείωση των ρύπων και της μόλυνσης του πλανήτη. Για το λόγο αυτό ακολουθεί «πράσινες» τακτικές, όπως η ανακύκλωση και η χρήση οργανικών υλικών που δεν επιβαρύνουν το περιβάλλον.

Για τον εορτασμό της 3ης Ιουλίου, της παγκόσμιας ημέρας κατά της πλαστικής σακούλας, το Physioathens διοργανώνει καμπάνια και προσφέρει δωρεάν υφασμάτινες τσάντες πολλαπλών χρήσεων στους επισκέπτες του. Όλοι μαζί μπορούμε να συνδράμουμε στη μείωση των απορριμμάτων, να αντισταθούμε στην επιπλέον μόλυνση του πλανήτη μας, ώστε να επικρατήσει η περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση και στάση απέναντι στο περιβάλλον, το οποίο δεν μας ανήκει!

#Physioathens #oneteamonedream #oloimazimporoume #noplasticbags #savetheplanet #3ofJuly #campaign #paninestsantes #trustyourphysio #marousi

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *