Διεύθυνση
Αγ. Ελεούσης 118B, Μαρούσι
Ηλ. Ταχυδρομείο
info@physioathens.gr
Ώρες Λειτουργίας
Δευ-Παρ: 8:00-22:00
Σαβ: 9:00-13:00

Όραμά μας

Να διαθέτουμε έναν σύγχρονο χώρο φυσικοθεραπείας υψηλών προδιαγραφών, όπου ο θεραπευόμενος θα μπορεί να λαμβάνει πραγματικά αποτελεσματικές υπηρεσίες, που θα τον βοηθούν στην ταχύτερη αποκατάσταση της υγείας του, προάγοντας τη συνολική ευεξία του οργανισμού.

Φιλοσοφία μας

Να προσεγγίζουμε τον ασθενή ανθρωποκεντρικά και εξατομικευμένα, έχοντας ως κύρια προτεραιότητά μας την επιτάχυνση της θεραπείας, μέσα από τον καλύτερο δυνατό συνδυασμό σύγχρονου εξοπλισμού με τις πιο βιοδιεγερτικές τεχνικές φυσικοθεραπείας. Να προάγουμε το healing, το ευ ζην και το αθλητικό ιδεώδες. 

Αποστολή μας

Να ανταποκρινόμαστε ουσιαστικά στις ανάγκες του θεραπευόμενου, προάγοντας το ευ ζην, το αθλητικό ιδεώδες και τη συνολική ευεξία σώματος και πνεύματος.

Υψηλή Ποιότητα

Σε έναν χώρο υψηλών προδιαγραφών, εφαρμόζουμε στοχευμένη προσέγγιση θεραπείας, αποκατάστασης και training. Όποιοι κι αν είναι οι στόχοι σας, θέλουμε να σας βοηθήσουμε να τους πετύχετε!

Φροντίδα Ασθενούς

Πέρα από τη θεραπεία, παρέχουμε στον ασθενή χρήσιμες συμβουλές, που θα τον βοηθήσουν να συνεχίσει την αποκατάσταση στον δικό του χώρο, αλλά και να γνωρίζει ό,τι χρειάζεται, ώστε να προλαμβάνει μελλοντικά για την υγεία του.

Επαγγελματικές Υπηρεσίες

Οι φυσικοθεραπευτές μας είναι άρτια εκπαιδευμένοι, με πολυετή πρακτική εμπειρία, και μοιράζονται το ίδιο πάθος για γρήγορη, φυσική και αποτελεσματική θεραπευτική παρέμβαση.

φυσικοθεραπευτης μαρουσι 5