Διεύθυνση
Αγ. Ελεούσης 118B, Μαρούσι
Ηλ. Ταχυδρομείο
info@physioathens.gr
Ώρες Λειτουργίας
Δευ-Παρ: 8:00-22:00
Σαβ: 9:00-13:00

Σεμινάριο Sports Massage (50 ώρες)

Κάθε Σάββατο και Κυριακή του Φεβρουαρίου
Ώρα 10:00 - 15:00
Έναρξη 06/02
800 €
 • Ολιγομελές τμήμα 6 ατόμων.
 • Εγγραφές έως 01/02/2021.
 • Τα βιογραφικά των συμμετεχόντων θα προωθηθούν για την κάλυψη αντίστοιχων θέσεων εργασίας.
 • Η εκπαίδευση θα γίνει με τη χρήση premium υλικών και εξοπλισμού, τα οποία περιλαμβάνονται στο κόστος του σεμιναρίου.

Περιγραφή

Το Physioathens Academy, σε συνεργασία με το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης I “Real Schools“, διοργανώνουν επιμορφωτικό σεμινάριο εξειδίκευσης 50 ωρών στο ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στους χώρους του σύγχρονου κέντρου φυσικοθεραπείας “Physioathens” (Αγίας Ελεούσης 118 Β, Μαρούσι), τηρουμένων όλων των προδιαγραφών ασφαλείας για τον COVID-19.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιείται κάθε Σάββατο και Κυριακή του Φεβρουαρίου με έναρξη 06/02 και ώρες 10:00-15:00.

Διδακτικές Ενότητες

 • Εισαγωγή στη Μυοσκελετική Ανατομία
 • Ψηλάφηση Μυοσκελετικών Στοιχείων
 • Τεχνικές Αθλητικής Μάλαξης & Πρακτική Εφαρμογή

Επιπλέον στο τέλος του σεμιναρίου θα υπάρχει δυνατότητα:

 • Δημιουργίας Βιογραφικού & LinkedIn
 • Career Coaching

 

Πιστοποίηση

Μετά τη λήξη του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες παραλαμβάνουν Πιστοποιητικό Παρακολούθησης από το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 1 του Real Schools, το οποίο είναι Πιστοποιημένο από τον Εθνικο Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων & Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ*) με Κωδικό Αδείας: 2101422.

*Ο Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. είναι Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου, εποπτευόμενο από τον Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, με έδρα την Αθήνα. Αποτελεί το διάδοχο φορέα της συγχώνευσης του Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων (Ε.Ο.Π.Π.), του Εθνικού Κέντρου Πιστοποίησης Δομών Διά Βίου Μάθησης (Ε.Κ.Ε.Π.Ι.Σ.) και του Εθνικού Κέντρου Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Κ.Ε.Π.).

Σε ποιους απευθύνεται;

 • Φυσικοθεραπευτές
 • Βοηθούς φυσικοθεραπείας
 • Εναλλακτικούς θεραπευτές
 • Προπονητές
koutsouradis academy

Εισηγητής: Νάσος Κουτσουραδής

Ο Νάσος Κουτσουραδής είναι πιστοποιημένος φυσικοθεραπευτής (ΑΤΕΙ Αθήνας), με μεταπτυχιακές σπουδές στο manual therapy (Maitland Concept) και εξειδίκευση στην αθλητική φυσικοθεραπεία. Επιμορφώνεται συνεχώς για τις νέες και σύγχρονες μεθόδους φυσικοθεραπείας διαθέτοντας έτσι μία πολύ μεγάλη γκάμα τεχνικών αποκατάστασης όπως αυτή του δυτικού βελονισμού (dry needling), του kinesiotaping, του floss band, του IASTM tool, του clinical Pilates, του Tecar expert και της θεραπευτικής γυμναστικής.

Παράλληλα με την πρακτική επαγγελματική δραστηριότητα, συμμετέχει τακτικά ως εισηγητής σε σεμινάρια, συνέδρια και ημερίδες. Ξεκινώντας από το 2009 έχει διατελέσει επί έξι χρόνια καθηγητής και τομεάρχης υγείας του ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΑΘΗΝΑΣ και δυο χρόνια Program Leader του Bachelor Φυσικοθεραπείας του Mediterranean College σε συνεργασία με το Manchester Metropolitan University όπου ήταν και υπεύθυνος για την έναρξη του προγράμματος στη χώρα μας.

*Ο συμμετέχων δικαιούται να ακυρώσει την εγγραφή του στο εκπαιδευτικό σεμινάριο και να του επιστραφεί το χρηματικό ποσό, με την προϋπόθεση ότι θα δηλώσει τούτο το αργότερο επτά (7) ημέρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Η ακύρωση γίνεται είτε τηλεφωνικώς στο 2155456802 είτε με email στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@physioathens.gr.