Διεύθυνση
Αγ. Ελεούσης 118B, Μαρούσι
Ηλ. Ταχυδρομείο
info@physioathens.gr
Ώρες Λειτουργίας
Δευ-Παρ: 8:00-22:00
Σαβ: 9:00-13:00
ironman physioathens

IRONMAN 70.3- Το Physioathens ήταν εκεί!

Ακόμα ένας μοναδικός και απαιτητικός αγώνας Τριάθλου έλαβε χώρα στην Ελλάδα! Το IRONMAN 70.3 πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 23/10 στη Βουλιαγμένη Αττικής. Στη συναρπαστική αυτή διοργάνωση έλαβαν μέρος 1.600 αθλητές από 65 χώρες, οι οποίοι ολοκλήρωσαν 1,9 χλμ. κολύμπι, 90 χλμ. ποδηλασίας και 21,1 χλμ. τρέξιμο.

Ανάμεσα στους χιλιάδες συμμετέχοντες βρισκόταν η ομάδα του Σύγχρονου Κέντρου Φυσικοθεραπείας Physioathens. Το έμπειρο προσωπικό του κέντρου ανέλαβε την πλήρη αποκατάσταση και αποθεραπεία των αθλητών ύστερα από το πέρας του αγώνα. Αθλητική μάλαξη, μπότες πρεσσοθεραπείας, διατατικές ασκήσεις ήταν κάποιες από τις υπηρεσίες που παρείχε και έλαβαν 347 αθλητές, που επισκέφθηκαν
το περίπτερο και εμπιστεύθηκαν τους φυσικοθεραπευτές.

Η ομάδα του κέντρου εκφράζει την ευγνωμοσύνη της για τη συμμετοχή στο μεγαλύτερο Τριαθλητικό αγώνα, σε μια τόσο σημαντική και σπουδαία αθλητική διοργάνωση που δίνει χαρά στους Έλληνες και βοηθά στην ανάπτυξη του Τριάθλου και στην ενδυνάμωση του αθλητικού τουρισμού.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους διοργανωτές, τους συμμετέχοντες και τους αθλητές που συνέβαλαν στην επιτυχή ολοκλήρωση του IRONMAN 70.3.

Από μέρους μας, θα συνεχίζουμε να είμαστε υποστηριχτές τέτοιων προσπαθειών, που μοιράζουν συλλογική χαρά και προάγουν το αθλητικό ιδεώδες.

#ONEDREAMONETEAM

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *