νασος κουτσουραδης 3Ο Νάσος Κουτσουραδής, πιστοποιημένος φυσικοθεραπευτής (ΑΤΕΙ), με μεταπτυχιακές σπουδές και πολυετή εμπειρία, δημιούργησε το Σύγχρονο Κέντρο Φυσικοθεραπείας – Physioathens, μετά από δεκαετή παροχή υπηρεσιών.

Έχοντας κατοχυρώσει ολοκληρωμένη κατάρτιση σε όλα τα είδη των περιστατικών που προκαλούνται από μυοσκελετικά, νευρολογικά ή παθολογικά προβλήματα, συνεχίζει αδιάλειπτα να επιμορφώνεται σε νέες τεχνικές, κάνοντας παράλληλα εισηγήσεις σεμιναρίων.

Όντας και ο ίδιος αθλητής (δρομέας ορεινού τρεξίματος), εξειδικεύτηκε – μεταξύ άλλων – και στην αποκατάσταση αθλητικών τραυματισμών, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στο αθλητικό μασάζ (sports massage), αλλά και σε εκείνο το είδος των προπονητικών ασκήσεων που συμβάλλει καθοριστικά στη βελτίωση της λειτουργικότητας και της επίδοσης του σώματος.

Εκπαίδευση
Ο Νάσος Κουτσουραδής αποφοίτησε από το ΑΤΕΙ Φυσικοθεραπείας Αθηνών (ΣΕΥΠ) και συνέχισε τις σπουδές του στο πρόγραμμα Manual Therapy, του International Mainland Τeachers Αssociation.

Επαγγελματική πορεία

Προτού ξεκινήσει τη λειτουργία του Physioathens, εργάστηκε επί δεκαετία ως φυσικοθεραπευτής σε νοσοκομεία, αθλητικές ομάδες, όπως επίσης και κατ’ οίκον. Παράλληλα με την πρακτική επαγγελματική δραστηριότητα, συμμετέχει τακτικά ως εισηγητής σε σεμινάρια, συνέδρια και ημερίδες, έχοντας διατελέσει επί εξαετία, τομεάρχης υγείας και καθηγητής στην ιδιωτική εκπαίδευση.

Εθελοντική και χορηγητική δράση

Συμμετέχει ενεργά σε εθελοντικές δράσεις που σχετίζονται με την κοινωνική προσφορά, την υπεράσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, καθώς και την προστασία του περιβάλλοντος, ενώ συχνά παρέχει επίσης χορηγικές υπηρεσίες φυσικοθεραπείας και sports massage, σε αθλητικές διοργανώσεις, που προάγουν τα δικαιώματα των ατόμων με αναπηρία και τον υγιεινό τρόπος ζωής.

Πτυχία και Πιστοποιήσεις

Πτυχίο στη Φυσικοθεραπεία, ΑΤΕΙ Αθήνας

Μεταπτυχιακό στο Manual Therapy (Δια Χειρών Θεραπεία)

Πιστοποίηση στο Dry Needling (Μέθοδος Ξηράς Βελόνης)

Πιστοποίηση στο Medical Taping (Αυτοκόλλητη Ελαστική Περίδεση)

Πιστοποίηση στο Thera-Bands και Balls (Λάστιχα και Μπάλες Ασκήσεων)