Διεύθυνση
Αγ. Ελεούσης 118B, Μαρούσι
Ηλ. Ταχυδρομείο
info@physioathens.gr
Ώρες Λειτουργίας
Δευ-Παρ: 8:00-22:00
Σαβ: 9:00-13:00

Physioathens

Στο Σύγχρoνο Κέντρο Φυσικοθεραπείας - Physioathens προσφέρουμε εξατομικευμένη και ολοκληρωμένη επιστημονική θεραπεία. Εφαρμόζουμε τις πιο σύγχρονες μεθόδους πρόληψης, θεραπείας - αποκατάστασης και επανεκπαίδευσης.

Ο έμπειρος φυσικοθεραπευτής Νάσος Κουτσουραδής, διαμορφώνει το πρόγραμμα της θεραπείας, βάσει του ιατρικού σας ιστορικού, του εύρους της λειτουργικότητας του σώματος και των περιοχών όπου εντοπίζεται ο πόνος.

Επίσης, η επιστημονική κατάρτιση όλων των θεραπευτών μας και η συνεχής ενημέρωση σε νέες μεθόδους και τεχνικές, σε συνδυασμό με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό, εγγυώνται ότι κάθε ασθενής μας θα έχει την καλύτερη δυνατή φροντίδα και τα καλύτερα και ταχύτερα αποτελέσματα στην αποκατάσταση και την επάνοδο στις δραστηριότητές του.

physioathens

Πρόληψη

Στο Σύγχρονο Κέντρο Φυσικοθεραπείας - Physioathens δημιουργούμε και εφαρμόζουμε ειδικά προγράμματα άσκησης για την πρόληψη τραυματισμών. Έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι τα συγκεκριμένα προγράμματα μπορούν να προλάβουν τραυματισμούς σε όλα τα αθλήματα και είδη προπόνησης. Τα προγράμματα είναι εξατομικευμένα για κάθε αθλητή.

Θεραπεία

Στο Σύγχρονο Κέντρο Φυσικοθεραπείας - Physioathens, το άρτια εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, συνδυάζει τα πιο σύγχρονα τεχνολογικά μέσα με τις πλέον προηγμένες επιστημονικές μεθόδους προκειμένου να διαμορφώσει για εσάς ένα ολοκληρωμένο και εξατομικευμένο πρόγραμμα θεραπείας.

physioathens

physiotherapy-training

Επανεκπαίδευση

Η επανεκπαίδευση του ασθενούς με ειδικές ασκήσεις  τον προετοιμάζει για την επιστροφή στις καθημερινές του δραστηριότητες και την αυτοεξυπηρέτηση. Ο φυσιοθεραπευτής ασχολείται με τη βελτίωση της ισχύος των μυών, τη βελτίωση του συντονισμού, των θέσεων και κινήσεων, μέχρι ο ασθενής να επανακτήσει την ισχύ και το εύρος κινήσεων που είχε πριν.