Διεύθυνση
Αγ. Ελεούσης 118B, Μαρούσι
Ηλ. Ταχυδρομείο
info@physioathens.gr
Ώρες Λειτουργίας
Δευ-Παρ: 8:00-22:00
Σαβ: 9:00-13:00

Τη δυνατότητα για ένα πραγματικά χαλαρωτικό και αναζοωγονητικό μασάζ, μπορείτε τώρα να προσφέρετε ως δώρο στα αγαπημένα σας πρόσωπα με τη Δωροκάρτα Μασάζ του Physioathens!

Το μασάζ είναι γνωστό για τις θεραπευτικές του επιδράσεις στον άνθρωπο, τόσο σωματικά όσο και διανοητικά. Στο Σύγχρονο Κέντρο Φυσικοθεραπείας Physioathens προσφέρουμε ένα από τα πιο δημοφιλή και αποτελεσματικά είδη μασάζ. Το χαλαρωτικό μασάζ, γνωστό και ως Σουηδικό μασάζ, είναι μια τεχνική που χρησιμοποιείται για να χαλαρώσει ολόκληρο το σώμα. Αυτό επιτυγχάνεται με τη μάλαξη των μυών με κινήσεις προς την κατεύθυνση του αίματος που επιστρέφει στην καρδιά. Αλλά το Σουηδικό μασάζ δεν οφελεί μόνο στη χαλάρωση.

Το Σουηδικό μασάζ απευθύνεται σε όλους, όχι μόνο για την ανακούφιση των μυοσκελετικών πόνων αλλά και για λόγους ευεξίας και αποτοξίνωσης. Η κακή στάση του σώματος, η πλήρης απασχόληση, ο καθιστικός τρόπος ζωής, τα υψηλά επίπεδα άγχους, η γρήγορη ζωή, εξαντλούν το σώμα και έχουν αρνητική επίδραση στη διάθεσή μας.

Παρέχουμε ολοκληρωμένη θεραπεία για να υποστηρίξουμε την επιτάχυνση της φυσικής διαδικασίας ίασης του σώματος, δουλεύοντας σε μυς, συνδέσμους, αρθρώσεις και νευρικό ιστό. Με τη χρήση ειδικών τεχνικών και την εφαρμογή της σωστής πίεσης επαναφέρουμε στον οργανισμό τη χαμένη ευεξία και χαλάρωση.

Το σουηδικό μασάζ, που στοχεύει στη χαλάρωση των μυών, επικεντρώνεται στα τμήματα του σώματος, τα οποία ευθύνονται για την απελευθέρωση της έντασης και την ανακούφιση του πόνου. Τα θετικά αποτελέσματα του μασάζ είναι τόσο εμφανή, που έχουμε συμπεριλάβει συνεδρίες μυοχαλαρωτικού μασάζ ως αναπόσπαστο κομμάτι του κέντρου.

Οφέλη Μασάζ

  • Βελτιώνει την υγεία και κινητικότητα
  • Αυξάνει την παροχή οξυγόνου και θρεπτικών ουσιών στους μύες
  • Βοηθά στον καθαρισμό του μυϊκού ιστού από τις τοξίνες
  • Βοηθά στην αποκατάσταση της ελαστικότητας
  • Βοηθά στην αποκατάσταση του εύρους κίνησης
  • Προωθεί τη χαλάρωση του σώματος

* Χρησιμοποιούμε αποκλειστικά πιστοποιημένα, οργανικά έλαια μασάζ, με ουδέτερο άρωμα, ασφαλή για το δέρμα και αιθέρια έλαια με ηρεμιστικά και χαλαρωτικά αποτελέσματα.

Για να αποκτήσετε τη δωροκάρτα μασάζ, επικοινωνήστε μαζί μας