Διεύθυνση
Αγ. Ελεούσης 118B, Μαρούσι
Ηλ. Ταχυδρομείο
info@physioathens.gr
Ώρες Λειτουργίας
Δευ-Παρ: 8:00-22:00
Σαβ: 9:00-13:00

Τι είναι ο Φυσικοθεραπευτής;

Μία από τις πιο συχνές ερωτήσεις για τη φυσικοθεραπεία είναι τι είναι ο φυσικοθεραπευτής. Πρόκειται για έναν ειδικό επιστημονικά καταρτισμένοι στη δευτερογενή αποκατάσταση μυικού τραύματος. Επίσης είναι καταρτισμένος σε μία σειρά άλλων παθήσεων και προβλημάτων, στο σχεδιασμό ασκήσεων, την πρόληψη τραύματος. Ακόμα εξειδικεύεται και σε πεδία που σχετίζονται με τα αθλήματα και τη φυσική κατάσταση.

Τι χρειάζεται να έχω μαζί μου;

Να είστε προετοιμασμένοι να παρέχετε το ιατρικό σας ιστορικό, αν πρόκειται για αποκατάσταση προβλήματος υγείας. Επίσης να έχετε τα αποτελέσματα σχετικών εξετάσεων, όπως μαγνητικής τομογραφίας, αλλά και τη λίστα της φαρμακευτικής αγωγής που τυχόν λαμβάνετε. Τα ρούχα χρειάζεται να είναι άνετα, οπότε ίσως θα ήταν καλύτερα να έχετε μαζί σας ένα t-shirt κι ένα σορτς ή μία φόρμα.

Πόσες συνεδρίες θα χρειαστώ;

Αλλή μία από τις πιο συχνές ερωτήσεις για τη φυσικοθεραπεία! Ο αριθμός των συνεδριών εξαρτάται από το πρόβλημα και είναι διαφορετική για την κάθε περίπτωση. Οι χρόνοι αποθεραπείας διαφέρουν ανάλογα με την ηλικία, τη φυσική κατάσταση και τη γενικότερη κλινική εικόνα κάθε ασθενούς. Μετά από λεπτομερή αξιολόγηση, ο φυσικοθεραπευτής θα σας ενημερώσει για το πρόγραμμα θεραπείας.

φυσικοθεραπεια μαρουσι 1

φυσικοθεραπεια μαρουσι 3

φυσικοθεραπεια μαρουσι 2

Τι πρέπει να φοράω κατά τη διάρκεια των συνεδριών;

Αν κάνετε θεραπεία στα πόδια, δεν χρειάζεται να φορέσετε κάποιο άλλο ένδυμα. Αν όμως η θεραπεία είναι στη σπονδυλική στήλη, θα σας ζητηθεί να φοράτε ή να φορέσετε ένα πιο άνετο ένδυμα, πιο κατάλληλο για την εφαρμογή της θεραπείας.

Πώς κλείνω ραντεβού;

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο τηλ: 215 54 56 802 είτε ηλεκτρονικά μέσω της φόρμας επικοινωνίας που παρατίθεται ακριβώς από κάτω στην παρούσα ενότητα, είτε στην ενότητα «Επικοινωνία». 

Υπάρχουν θέσεις parking;

Στο κέντρο μας διαθέτουμε θέσεις parking τόσο για αυτοκίνητα όσο και για ποδήλατα. Ο χώρος parking των αυτοκινήτων είναι ανοιχτός και χωρητικότητας έξι οχημάτων, ενώ ο χώρος parking των ποδηλάτων είναι κλειστός και αντίστοιχης χωρητικότητας. 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία σχετικά με τη φυσικοθεραπεία και τις υπηρεσίες μας, είμαστε στη διάθεσή σας τηλεφωνικά, μέσω e-mail, είτε μέσω της παρακάτω φόρμας επικοινωνίας.

Σφάλμα: Η φόρμα επικοινωνίας δε βρέθηκε.