Διεύθυνση
Αγ. Ελεούσης 118B, Μαρούσι
Ηλ. Ταχυδρομείο
info@physioathens.gr
Ώρες Λειτουργίας
Δευ-Παρ: 8:00-22:00
Σαβ: 9:00-13:00

Η φυσικοθεραπεία χρησιμοποιεί ειδικές τεχνικές παρέμβασης, σε συνδυασμό με σύγχρονο εξοπλισμό, που ενεργοποιεί φυσικά τη θεραπεία του σώματος. Εφαρμόζεται σε μία σειρά από παθήσεις, όπως είναι οι ορθοπεδικές, οι μυοσκελετικές και οι νευρολογικές. Επίσης, είναι απαραίτητη για προβλήματα που έχουν προκύψει από καταπόνηση ή τραυματισμό.


φυσικοθεραπεια μαρουσι 3

Υπηρεσίες φυσικοθεραπείας/αποκατάστασης 

Στο Σύγχρονο Κέντρο Φυσικοθεραπείας – Physioathens, λαμβάνετε εξατομικευμένες υπηρεσίες φυσικοθεραπείας και αποκατάστασης σε έναν εξαιρετικά προσεγμένο και πλήρως εξοπλισμένο χώρο.

Ο έμπειρος φυσικοθεραπευτής Νάσος Κουτσουραδής, διαμορφώνει το πρόγραμμα της θεραπείας, βάσει του ιατρικού σας ιστορικού, του εύρους της λειτουργικότητας του σώματος και των περιοχών όπου εντοπίζεται ο πόνος.

Στόχος της παρέμβασης είναι να επιταχύνεται η θεραπεία, με την εφαρμογή των πιο ενδεδειγμένων φυσιοθεραπευτικών τεχνικών σε συνδυασμό με τη χρήση του πιο σύγχρονου εξοπλισμού.

Πολύ σημαντική είναι και η συμμετοχή του θεραπευόμενου στη διαδικασία της θεραπείας, γι’ αυτό δίνεται σημασία και στην εκμάθηση ειδικών ασκήσεων, για την εφαρμογή τους και εκτός της συνεδρίας.

Φυσικοθεραπεία για μια σειρά από παθήσεις  

Η φυσικοθεραπεία μπορεί να βοηθήσει αποτελεσματικά στην αντιμετώπιση μιας ευρείας σειράς παθήσεων, όπως είναι οι ορθοπεδικές, οι μυοσκελετικές και οι νευρολογικές. Επίσης, μπορεί να βοηθήσει στην αποκατάσταση αθλητικών κακώσεων, αλλά και στα χρόνια σύνδρομα.

Μέσω της βιοδιέγερσης, η φυσικοθεραπεία επιταχύνει τη φυσική θεραπεία του σώματος. Ανακουφίζει τον ασθενή από τον πόνο και επαναφέρει τη λειτουργικότητα του σώματός του.

Στο Σύγχρονο Κέντρο Φυσικοθεραπείας – Physioathens, παρεμβαίνουμε αποτελεσματικά για να επιταχύνουμε τη θεραπεία σε όλες τις παραπάνω παθήσεις. Επίσης, αντιμετωπίζουμε και μια σειρά προβλημάτων που μπορεί να προκύπτουν από καταπόνηση ή τραυματισμό.